Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων για την ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ 2014-2020 και την υλοποίηση του ΕΣΠΑ 2021-2027

Στη δεύτερη συνεδρίαση του Συμβουλίου Παρακολούθησης και Συντονισμού Αναπτυξιακών Παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 4/12, στο Ζάππειο Μέγαρο συμμετείχε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης. Το Συμβούλιο αποτελεί το ανώτερο όργανο συντονισμού των πολιτικών περιφερειακής ανάπτυξης και διαχείρισης των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στη χώρα μας.

Πρόεδρος της συνεδρίασης ήταν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ κ. Δ. Σκάλκος, ενώ συμμετείχαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ν. Παπαθανάσης, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Περιφερειάρχες της χώρας και οι Γενικοί Γραμματείς όλων των Υπουργείων.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε τόσο η πορεία ολοκλήρωσης του ΕΣΠΑ 2014-2020, όσο και η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2021-2027, ενώ ακολούθησε εκτενής συζήτηση κατά την οποία τοποθετήθηκαν τα μέλη του Συμβουλίου.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε: “Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να γίνεται δημόσια δήλωση από τους αρμόδιους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες που έχουν στην ευθύνη τους τη διαχείριση όλων των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αρίστευσε στη διαχείριση του ΕΣΠΑ 2014-2020, αποτέλεσμα το οποίο οφείλεται στην καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου και στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιακών στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και για το ΕΣΠΑ 2021-2027 με τη βεβαιότητα ότι θα το αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών μας”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη