17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Ο Αντώνης Παγώνης υποψήφιος για το ΔΣ του ΣΕΤΕ

"Η συμβολή όλων μας είναι το μέλλον του τουρισμού μας"

Share

Υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) έχει υποβάλει ο επιχειρηματίας από τη Σαντορίνη Αντώνης Ν. Παγώνης, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν την Τετάρτη 31/5, ώρα 11:00, στο Electra Palace Hotel στην Αθήνα.

Ο κος Παγώνης είναι Διευθύνων Σύμβουλος των τουριστικών εταιρειών NST Travel και Alpha Travel Services, καθώς και της ξενοδοχειακής εταιρείας P Concept Hotels. Ως δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας της Σαντορίνης, είναι επίσης Πρόεδρος της Κοινότητας Οίας και Πρόεδρος του Δικτύου Κοινοτήτων Ελλάδας, Διευθύνων Σύμβουλος και Ταμίας στο Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού (Τελεφερίκ), καθώς και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Σε μήνυμά του προς τα μέλη του ΣΕΤΕ, ο κος Παγώνης αναφέρει:

“Η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μου, καθώς και η συχνή επικοινωνία με την κεντρική διοίκηση, σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και την ενασχόλησή μου με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, με ώθησαν στην απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος για το νέο ΔΣ του ΣΕΤΕ (Τουριστικά Πρακτορεία, Γραφεία και Λεωφορεία), με σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Λαμβάνω μέρος για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία. Έχοντας ως όραμά μου την καλύτερη ποιότητα των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, τη βελτίωση των τουριστικών επιχειρήσεων και τη θωράκιση των δικαιωμάτων μας. Γεμάτος ενέργεια θέλω να συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου σε αυτό”.

Να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα, η Σαντορίνη έχει εκπροσωπηθεί μία φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΕ, όταν το 2008 και για τρία χρόνια είχε εκλεγεί ως μέλος ο κος Κώστας Κωνσταντινίδης του Ομίλου Ηλιότοπος.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη