Σαντορίνη: Ο απολογισμός της 58ης εθελοντικής αιμοδοσίας

Θετικό ήταν το αποτύπωμα και της 58ης εθελοντικής αιμοδοσίας στη Σαντορίνη, που πραγματοποιήθηκε στις 3-11/10/2020. Όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, στο κάλεσμα συμμετοχής ανταποκρίθηκαν 1.104 αιμοδότες, οι 215 εξ αυτών νέοι, και συνολικά συγκεντρώθηκαν 976 μονάδες αίματος.

“Η Σαντορίνη και αυτή τη φορά έδειξε το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν οι κάτοικοί της. Η αθρόα συμμετοχή των αιμοδοτών και σε αυτό το προσκλητήριο  αγάπης και ανθρωπιάς, ήταν συγκινητική” τονίζει στην ανακοίνωσή της η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, απευθύνοντας παράλληλα ευχαριστίες προς τους φορείς που παραχώρησαν τους χώρους διεξαγωγής των αιμοληψιών, το κλιμάκιο του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία που πραγματοποίησε τις αιμοληψίες και όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της 58ης προσπάθειας.

“Το μεγάλο όμως ευχαριστώ και εύγε ανήκει στους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα και πρόσφεραν χαμόγελο και ζωή στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το αίμα”, συμπληρώνει, ανανεώνοντας το επόμενο ραντεβού προσφοράς για την άνοιξη του 2021.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη