Σαντορίνη: Ο απολογισμός της 63ης εθελοντικής αιμοδοσίας

Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ανακοίνωσε με μεγάλη ικανοποίηση τα αποτελέσματα της 63ης εθελοντικής αιμοδοσίας, της πρώτης χειμερινής, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου, με τη συνδρομή του κλιμακίου αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Συνολικά προσήλθαν 429 αιμοδότες, εκ των οποίων οι 83 ήταν νέοι. Οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν ήταν 389.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Σε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που παρά το κρύο προσήλθαν στο ένα και μοναδικό αυτή τη φορά σημείο αιμοδοσίας. “Η επιθυμία τους για μια τρίτη αιμοδοσία, αποδείχθηκε ότι ήταν ορθή και μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας”, σημειώνει η Τράπεζα Αίματος, απευθύνοντας ευχαριστίες και προς το κλιμάκιο αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ, με επικεφαλής τον πρώην διευθυντή παθολόγο του ΓΝ Θήρας κ. Γιώργο Βαρκαράκη, που διενήργησε τις αιμοληψίες άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, η συνεργασία που ξεκίνησε με το ΠΑΓΝΗ πρόκειται να συνεχιστεί, αναφέρει η Τράπεζα Αίματος, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη