Ο Δήμαρχος Θήρας στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας

Στο 25o Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας, με τίτλο “Η υγεία του πληθυσμού υπό το πρίσμα της κλιματικής κρίσης”, που πραγματοποιήθηκε στις 13-15/6 στην Αθήνα, συμμετείχε ως ομιλητής ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Δημόσιας Υγείας (Ε.Ε.Δ.Υ.), με την επιστημονική υποστήριξη του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.) και του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής.

Ο κος Ζώρζος, όπως και ο πρώην Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, πήρε μέρος στη στρογγυλή τράπεζα με θέμα “Πολιτισμός και τουρισμός: Ευκαιρίες και προκλήσεις”, την οποία συντόνιζε ο  Παύλος Γερουλάνος.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Θήρας αναφέρθηκε διεξοδικά στα θέματα δημόσιας υγείας στην Σαντορίνη, προστασίας της εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, στις προκλήσεις από τα προβλήματα που δημιουργεί ο υπερτουρισμός, την τουριστική στρατηγική του Δήμου Θήρας για την προβολή των πλεονεκτημάτων του προορισμού καθώς και στην ανάγκη διαφύλαξής του για τις επόμενες γενιές.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη