17.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο καιρός της Τρίτης 31/1

Share

Πρόσκαιρες και τοπικές βροχές αναμένονται την Τρίτη 31/1 σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και βόρεια, αλλά μικρή πτώση στα δυτικά και νοτιοανατολικά και, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -8 έως 10, στην Ήπειρο από -5 έως 12 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -5 έως 11, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -4 έως 12, στα Επτάνησα από 5 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από -1 έως 9, ενώ στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα και στην Κρήτη από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Στην Αττική αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά του νομού. Ασθενείς και παροδικές χιονοπτώσεις είναι πιθανό να σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι τοπικά έως 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη