Ο οινοτουρισμός κεντρικό θέμα στο συμπόσιο της Unesco για τις αμπελοοινικές περιοχές

unesco_conf_bodiesΤο θέμα του οινοτουρισμού θα απασχολήσει εκτεταμένα τις εργασίες του διεθνούς συμποσίου της UNESCO, με τίτλο “Η κληρονομιά και η αξιοποίηση των αμπελοοινικών περιοχών”, που πραγματοποιείται στη Σαντορίνη 5-7 Νοεμβρίου 2015.

Στο πλαίσιο αυτό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κεντρική ομιλία της k. Sophi Lignon Darmaillac, από το  Πανεπιστήμιο του Παρισιού IV, Σορβόννη, με θέμα «Οι μεγάλες κατευθύνσεις του Οινοτουρισμού, μοντέλα Ευρωπαϊκά, μοντέλα του Νέου Κόσμου».

Οι εργασίες του συμποσίου περιλαμβάνουν συνολικά 49 πολύ ενιαφέρουσες παρουσιάσεις, από τις οποίες 38 θα γίνουν προφορικά και οι 11 με έντυπη ανάρτηση (poster). Οι συμμετοχές στο συνέδριο ξεπερνούν ήδη τις 100.

Στο πρόγραμμα του συμποσίου περιλαμβάνεται και γευσιγνωσία κρασιών Σαντορίνης από 9 οινοποιεία του νησιού: Κτήμα Αργυρός, Βενετσάνος, Γαβαλάς, Γαία, Αρτέμης Καραμαλέγκος, Μπουτάρη, Κάναβα Ρούσσος, Santowines, Χατζηδάκης.

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο (πρόγραμμα, χορηγοί/υποστηρικτές, εγγραφές κλπ) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://unesco-santorini.conferences.gr/el/

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη