Ο Σύλλογος ΑμεΑ “Η Γλαύκα” ταξιδεύει ξανά στη Σαντορίνη

Δράσεις με στόχο την αποδοχή της διαφορετικότητας και την κατάργηση των προκαταλήψεων

Τον Σύλλογο νέων ΑμεΑ “Η Γλαύκα” πρόκειται να φιλοξενήσει σε λίγες ημέρες στη Σαντορίνη η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης “ΕΟΣ”, επαναλαμβάνοντας ανάλογη δράση που είχε διοργανώσει με επιτυχία το φθινόπωρο του 2019.

Κατά την τετραήμερη παραμονή τους στη Σαντορίνη (από 2 έως 5 Νοεμβρίου) τα μέλη της Γλαύκας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νησί, ενώ την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον χώρο του Εσπερινού ΕΠΑΛ Θήρας, κατά την οποία οι νέοι και οι νέες της Γλαύκας θα συνεργαστούν με μαθητές του σχολείου για να παρουσιάσουν κοινές δράσεις, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες προσαρμογής τους σε κοινό περιβάλλον.

Στον χώρο θα λειτουργεί και έκθεση με κατασκευές των παιδιών. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο Σύλλογος “Η Γλαύκα” δημιουργήθηκε από εθελοντές, φίλους και γονείς νέων ΑΜΕΑ, προκειμένου να φιλοξενήσει νέους και ενήλικες με ειδικές ανάγκες. Σκοπός του Συλλόγου είναι η ψυχαγωγία, η προαγωγή της ποιότητας ζωής των νέων ΑΜΕΑ, η διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξής τους και η παροχή ευκαιριών δημιουργικής δράσης με την ενθάρρυνση της συμμετοχής τους σε ψυχαγωγικά προγράμματα.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη