Ο Χαράλαμπος Κόκκινος υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου με την “Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου”

Τη συμμετοχή της παράταξης “Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου” στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα (3/4) στη Ρόδο, μπροστά στη Γέφυρα της Κρεμαστής και παρουσία συνεργατών του, ο επικεφαλής της, κος Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ο κος Κόκκινος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η περιφερειακή παράταξή του, προκειμένου, όπως είπε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να ξεφύγει από την παρακμή και την οπισθοδρόμηση και να ξαναγίνει πρότυπο ξανά. Επεσήμανε τις μνημονιακές πολιτικές που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και την απραξία της σημερινής περιφερειακής αρχής. Αναφέρθηκε στην ανάγκη για έργα που θα βελτιώσουν τη ζωή των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών και τη διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία των απολεσθέντων κινήτρων που υπήρχαν στην περιοχή μας, όπως αυτό των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. Τόνισε επίσης την ανάγκη στήριξης του τουριστικού τομέα αλλά και την ανάπτυξη του πρωτογενή (γεωργία, κτηνοτροφία κ.τ.λ.).

“Η παράταξη γεννήθηκε μέσα από τον Έλληνα πολίτη της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου και είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με τους εκπροσώπους του χθες, της παρακμής και της οπισθοδρόμησης” υπογράμμισε ο κος Κόκκινος, επισημαίνοντας παράλληλα πως με τη συμμετοχή του αδέσμευτου και ανεξάρτητου συνδυασμού του στις περιφερειακές εκλογές θα επιδιώξει και να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός, κάτι που μέχρι σήμερα δεν διαφαίνεται από συγκεκριμένους κύκλους που επενδύουν στη σκευωρία και τη λάσπη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here