Λαΐκή Συσπείρωση Θήρας: Ο χώρος της χωματερής ξεπέρασε τις αντοχές του

Την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο ΧΑΔΑ (Χώρος Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων) της Σαντορίνης στηλιτεύει με ανακοίνωσή της η Λαΐκή Συσπείρωση Θήρας, κάνοντας λόγο για σκουπίδια που έχουν φτάσει να απέχουν μόλις 30 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο, καθώς δεν εκτελούνται εργασίες χωματουργικής επίστρωσης της χωματερής.

Οι δημοτικές σύμβουλοι της Λαΐκής Συσπείρωσης, Μαρία Αργυρού και Ακυλίνα Κόκκαλη, αναφέρουν πως ο εργολάβος είναι απλήρωτος και έχει σταματήσει το έργο, ζητώντας παράλληλα από τη Δημοτική Αρχή να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Τα απορρίμματα απέχουν περίπου τα 30 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο, στον οποίο κινείται μεγάλος αριθμός τροχοφόρων αφού συνδέει την πρωτεύουσα με αρκετά χωριά. Αιτία αυτής της απαράδεκτης κατάστασης και εικόνας είναι η παράδοση ενός ευαίσθητου τομέα στους ιδιώτες.

Ο εργολάβος που εδώ και 3-4 μήνες υπέγραψε σύμβαση για την επίστρωση της χωματερής, αγοράζοντας μάλιστα και νέο μηχάνημα για τον σκοπό αυτό, παραμένει απλήρωτος και έτσι αποφάσισε να σταματήσει το έργο.

Η Λαϊκή συσπείρωση δηλώνει για άλλη μια φορά την αντίθεσή της στις ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών του Δήμου και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα που έχει και άμεση σχέση με την υγεία των κατοίκων.

Απαιτεί να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της πληρωμής του εργολάβου και να σταματήσει η Δημοτική αρχή να καθησυχάζει το λαό της Σαντορίνης ότι όλα βαίνουν καλώς.”

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη