15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Dappos Basketball League: Οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής

Share

Με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας του “Dappos Basketball League”. Στους αγώνες της 9ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν οι μάχες των Bombayers με τους Λύκους, καθώς και του Πήγασου με την Α.Ε. Σαντορίνης. Σπουδαία από βαθμολογικής άποψης είναι η μάχη μεταξύ των Pollo Nuggets και των Ka Min Soon, ενώ στους αγώνες των Aston Titlon με τους Μάγους του Ροζ και των Ballerz με τους Tomato cRockets οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν σαφέστατο προβάδισμα.

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει την Κυριακή 29/1 στις 16:15 με την Aston Titlon να θέλει να “γιατρέψει τις πληγές της” από την ήττα απέναντι στους Ka Min Soon. Η ομάδα του Μερκούρη Ζώρζου τρέχει ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων, το οποίο θέλει να σταματήσει με αντίπαλο τους ουραγούς Μάγους του Ροζ, οι οποίοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας σαφέστατη βελτίωση στους τελευταίους αγώνες.

Στις 18:00 οι Ballerz θα επιδιώξουν να φτάσουν στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους, ώστε να αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Αντίπαλός τους η έτερη ομάδα του Αετού Θήρας, οι Tomato cRockets. Η ομάδα του Τάκη Κοιλιακούδη αποτελεί το θεωρητικό φαβορί στην αναμέτρηση απέναντι στους σκληροτράχηλους cRockets που έχουν δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Στις 19:45 υπάρχει μάχη με βαθμολογικό ενδιαφέρον μεταξύ των Pollo Nuggets και των Ka Min Soon. Οι δύο ομάδες του Γιώργου Μπαρμπαλιά (σ.σ. προπονητής στους πρώτους, πρόεδρος στους δεύτερους) τίθενται αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι που δυνητικά μπορεί να καθορίσει την είσοδο στα πλέι οφ. Οι Nuggets έχουν μπει πολύ δυνατά στο 2023 με δύο νίκες και έχουν θεωρητικά το προβάδισμα για τη νίκη, όμως οι Ka Min Soon μετά την επικράτηση απέναντι στην Aston Titlon την προηγούμενη αγωνιστική θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο δεύτερο σερί ροζ φύλλο αγώνα.

Στις 21:30 υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των Bombayers με τους Λύκους. Οι παίκτες του Ρένου Λάλο θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το απόλυτο των νικών και να τελειώσουν ουσιαστικά την υπόθεση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Λύκοι του Στάμου Κιμιγκέλη θα επιδιώξουν να πετύχουν μια νίκη, η οποία θα έχει τόσο βαθμολογικό, όσο και ψυχολογικό αντίκτυπο ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Η 9η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα 30/1 στις 21:30 με την αναμέτρηση της Α.Ε. Σαντορίνης απέναντι στον Πήγασο. Οι νεαροί αθλητές του Θοδωρή Μάμμου θα επιδιώξουν να φτάσουν σε ακόμα μία νίκη, προκειμένου να εδραιωθούν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ οι περσινοί φιναλίστ παίκτες του Πήγασου θα επιδιώξουν να σπάσουν το σερί των δύο ηττών και να μπουν και πάλι σε τροχιά τετράδας.

Διαφήμιση

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Κυριακή 29/1
16:15 Aston Titlon – Μάγοι του Ροζ
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Πεταλωτής

18:00 Ballerz B.C. Santorini – Tomato cRockets
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Πεταλωτής

19:45 Pollo Nuggets – Ka Min Soon
Διαιτητές: Γαβαλάς – Πεταλωτής

21:30 Bombayers – Λύκοι Σαντορίνης
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Γαβαλάς

Δευτέρα 30/1
21:30 Α.Ε. Σαντορίνης – Πήγασος
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Πεταλωτής

Βαθμολογία (μετά από 8 αγώνες)

1. Bombayers 16 (526-397)
2. Α.Ε. Σαντορίνης 14 (536-406)
3. Aston Titlon 13 (468-472)*
4. Pollo Nuggets 12 (472-418)
5. Πήγασος 12 (494-475)
6. Ballerz B.C. Santorini 12 (509-476)
7. Λύκοι Σαντορίνης 11 (436-403)**
8. Tomato cRockets 11 (354-367)**
9. Ka Min Soon 11 (389-532)*
10. Μάγοι του Ροζ 8 (300-538)

* Παιχνίδι περισσότερο
** Παιχνίδι λιγότερο
– Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων ή περισσοτέρων ομάδων μετράει το μεταξύ τους αποτέλεσμα
– Οι πρώτες οκτώ ομάδες προκρίνονται απευθείας στην επόμενη φάση.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη