Από τη μικρή Ηρακλειά των 150 μόνιμων κατοίκων, μέχρι τη Ρόδο, τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου που έχουν κατορθώσει να ταυτίσουν το όνομά τους με σημαντικούς διεθνείς και εγχώριους αθλητικούς θεσμούς και διοργανώσεις, συμμετείχαν, κάτω από την “ομπρέλα” της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην ERGO Marathon Expo 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση-θεσμό στον χώρο του αθλητισμού στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς.

Η έκθεση αθλητικών ειδών ERGO Marathon Expo 2019 διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και πραγματοποιήθηκε στις 6-9 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do Π. Φαλήρου, για 12η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του 37ου Μαραθωνίου Αθήνας, του οποίου αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του. Η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας συμβαδίζει και με την αύξηση του αριθμού εκθετών και επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της έκθεσης που αποτελεί πυλώνα για την ανάπτυξη του Αθλητισμού και του Τουρισμού στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν και φέτος όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό, τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και οι αθλητικές διοργανώσεις και δραστηριότητες. Ανάμεσα στις αθλητικές διοργανώσεις που είχαν παρουσία στην έκθεση ήταν φυσικά και το Santorini Experience, η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φιλοξενεί τα τελευταία πέντε χρόνια η Σαντορίνη κάθε Οκτώβριο.

Έχοντας ως στόχο την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού παράλληλα με την επέκταση της τουριστικής περιόδου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την τελευταία 5ετία έχει θεσμοθετήσει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες συμπεριλαμβάνονται στα διεθνή καλεντάρια των παγκόσμιων αθλητικών ομοσπονδιών, και συνεργάζεται τόσο με διεθνείς οργανισμούς όσο και με εθνικούς και τοπικούς συλλόγους και σωματεία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here