Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Οι εκπτώσεις που ανακοινώθηκαν από τις εταιρείες

Τελευταία ενημέρωση 14/7 – ώρα 14:00

Την παροχή εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ξεκίνησαν να ανακοινώνουν σήμερα οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, σε συνέχεια της προχθεσινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ζητήθηκε από τους ακτοπλόους μείωση του κόστους μεταφοράς για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις η Attica Group (Blue Star Ferries, Hellenic Seaways), η Seajets, η Golden Star Ferries και η Fast Ferries.

Attica Group
Πέρα από τις προσφορές και εκπτώσεις που ισχύουν εδώ και καιρό (π.χ. πρόγραμμα Seasmiles, εκπτώσεις σε συνδρομητές Vodafone και Cosmote κ.ά.) η Attica Group ανακοίνωσε τα παρακάτω:

– Έκπτωση 20% σε οικογένειες και παρέες 3-5 ατόμων σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα με ένα Ι.Χ. για ταξίδια από τη Δευτέρα 17/7/23 έως την Κυριακή 10/9/23 σε όλα τα δρομολόγια από Πειραιά για τα ελληνικά νησιά τόσο για τη μετάβαση όσο και για την επιστροφή.
– Έκπτωση 50% στα εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού για όλους τους προορισμούς του Ομίλου σε Κυκλάδες, Σαρωνικό, Δωδεκάνησα, Βόρειο Αιγαίο, Σποράδες και Κρήτη, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να πληρώνουν μόνο το 5% του συνολικού ναύλου.
– Έκπτωση 40% έως 30/9/23 στα εισιτήρια επιβατών και Ι.Χ. σε όσους επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος HOTEL & FERRY το οποίο στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης των προηγούμενων ετών.
– Αύξηση από 40.000 σε 100.000 των εκπτωτικών εισιτήριων αξίας 20€.
– Αύξηση της παροχή έκπτωσης 20% σε 125.000 από 80.000 εισιτήρια οικονομικής θέσης σε πάνω από 5.000 δρομολόγια στους νησιωτικούς προορισμούς του Ομίλου.

Seajets
Για την έκδοση εισιτηρίων από τις 18/7 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 18/9, η Seajets ανακοίνωσε τα παρακάτω:

– Έκπτωση τετραμελούς οικογένειας 30% στα εισιτήρια επιστροφής επιβάτη και οχήματος με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

– Έκπτωση Μόνιμου Κάτοικου 20% στα εισιτήρια επιβάτη σε όλα τα νησιά του Αιγαίου στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. (Για τους μόνιμους κατοίκους Δωδεκανήσων έκπτωση 40% στη γραμμή Σητεία – Δωδεκάνησα).

– Έκπτωση Τριτέκνων 30% στα εισιτήρια επιστροφής επιβάτη για τους τρίτεκνους με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. (Για τους πολύτεκνους ισχύει ήδη η έκπτωση 50%).

– Ειδικές εκπτώσεις
i) 25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από Βόλο προς Σποράδες με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.
ii) 25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από και προς Ραφήνα στις διαδρομές Ραφήνα-Άνδρο, Ραφήνα-Τήνο, Ραφήνα-Μύκονο και Ραφήνα-Πάρο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.
iii) 25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Λέσβο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.

– Εκπτώσεις για ημερήσιες εκδρομές πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος (επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Δήλου και στην Παναγία της Τήνου αντίστοιχα)
i) 50% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Πάρο προς Μύκονο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.
ii) 40% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Νάξο προς Μύκονο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.
iii) 30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Πάρο προς Τήνο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.

– Ο όμιλος Seajets εξετάζει επίσης με τα αρμόδια υπουργεία άμεσα τη χορήγηση έκπτωσης 15% στους δικαιούχους του Market Pass. H προσφορά θα ενεργοποιηθεί εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα υπάρξει λειτουργική διασύνδεση με το σύστημα μητρώου του Market Pass.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Golden Star Ferries
Επιπλέον των σταθερών της εκπτώσεων, η Golden Star Ferries ανακοίνωσε έκπτωση 20% με τα συμβατικά της πλοία Andros Queen και Superferry από και προς Ραφήνα, για το διάστημα από 17/7 έως και 10/9, κάθε Τρίτη, σε ατομικά εισιτήρια (οικονομική και διακεκριμένη θέση καθώς και αεροπορικού τύπου κάθισμα), σε αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Fast Ferries
Η Fast Ferries ανακοίνωσε ότι θεσπίζει “ημέρα εκπτωτικού ναυλολογίου”. Από 19/7 έως 6/9 κάθε Τετάρτη θα προσφέρει εκπτωτικό ναυλολόγιο μειωμένο κατά 20% σε όλα της τα δρομολόγια από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, καθώς και στα δρομολόγια της επιστροφής προς Ραφήνα.

Minoan Lines
Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα (14/7) τις παρακάτω προσφορές:

– Για τη γραμμή Μήλου και Κρήτης
Στα ήδη προσφερόμενα οικογενειακά πακέτα 4 ατόμων σε καμπίνες, με ή χωρίς αυτοκίνητο, προστίθεται η έκπτωση 20% στην οικονομική θέση για οικογένειες και παρέες 3 ατόμων και άνω (στην ίδια κράτηση), με ή χωρίς αυτοκίνητο, στα πλοία KNOSSOS PALACE & FESTOS PALACE. Η έκπτωση ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/9/2023.

– Για τη γραμμή Κυκλάδων
Η MINOAN LINES ήδη από τις 29/6 προσφέρει -20% έκπτωση στη Γραμμή των Κυκλάδων, για ταξίδια έως 30/09/2023, με το High Speed Catamaran SANTORINI PALACE, με προορισμούς τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Σύρο, τη Νάξο ή την Τήνο, από τον Πειραιά ή από το Ηράκλειο, καθώς και στις ενδοκυκλαδικές διαδρομές. Η συγκεκριμένη έκπτωση ισχύει για αγορές εισιτηρίων έως την Κυριακή 16/7/2023 και λειτουργεί αθροιστικά στις προσφερόμενες εκπτώσεις της εμπορικής πολιτικής της εταιρείας. Μετά τη λήξη της υπάρχουσας προσφοράς, η εταιρεία θα επανέλθει ενημερώνοντας για τη νέα προσφορά που θα ισχύσει από τη Δευτέρα 17/7.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη