Figaro: Οι Γάλλοι ψηφίζουν Κυκλάδες

Γενικά πολύ αυξημένος ο αριθμός των αεροπορικών κρατήσεων από Γαλλία για Κυκλάδες - Υστερεί ο Αύγουστος λόγω κόστους

“Ο αριθμός των κρατήσεων εκτινάσσεται στις Κυκλάδες, εκτός από τον Αύγουστο”, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα Figaro. Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι οι κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων από τη Γαλλία για τις Κυκλάδες, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και ειδικότερα 30% υψηλότερος από πέρυσι, που ήταν ήδη ρεκόρ, προσθέτοντας ότι η Σαντορίνη φτάνει στο επίπεδο της Κρήτης.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, καταγράφεται πτώση της ζήτησης για τον μήνα Αύγουστο, της τάξης του 20%-30%, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μήνες που σημειώνουν καλύτερες επιδόσεις (έως +50% τον Ιούλιο). Κατά την εφημερίδα αυτό είναι συνέπεια της κατακόρυφης αύξησης της τιμής των αεροπορικών εισιτηρίων και εκτιμά, ότι θα υπάρξουν μειωμένες τιμές ξενοδοχείων στην Ελλάδα τον Αύγουστο.

Ως προς το αν ο υπερτουρισμός στις Κυκλάδες αποθαρρύνει τους Γάλλους, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι εμβληματικοί προορισμοί της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Πάρου, αλλά και της Ζακύνθου, που εξυπηρετούνται άμεσα από την γαλλική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Transavia φέτος, είναι πάντα αυτοί με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη