e-ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιανουαρίου

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ σε προσφατη συνεδρίασή του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ:

– Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη