21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Οι μαθητές του εργαστηρίου ξυλογλυπτικής εκθέτουν

Share

Κλικ για μεγέθυνση

Η πρώτη εκπαιδευτική χρονιά της ART.T.O.S. (Art Team of Santorini) ολοκληρώνεται με την έκθεση των δημιουργιών που φιλοτέχνησαν οι ενήλικες μαθητές (αρχάριοι και προχωρημένοι) των εργαστηρίων ξυλογλυπτικής και γλυπτικής σε πεπιεσμένο χαρτί.

Στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήρι της ART.T.O.S. οι μαθητές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους πάνω σε διαφορά είδη και επιφάνειες ξύλου, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει ολοκληρωμένα έργα και μοτίβα σε διάφορους ρυθμούς, καθώς και έργα που είναι σε εξέλιξη, παρατηρώντας βήμα-βήμα τα στάδια κατασκευής τους.

Σκοπός της έκθεσης και των εργαστηρίων που γίνονται όλη τη χρονιά είναι η επαφή, η κοινωνικοποίηση, η ομαδικότητα, η εξωστρέφεια και η δημιουργική απασχόληση, αλλά και να φέρει πιο κοντά την τέχνη της ξυλογλυπτικής στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης.

Τα εγκαίνια τις έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, ώρα 21:00, στον χώρο του εργαστηρίου, παραπλεύρως του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Θήρας στη Μεσαριά. Η έκθεση θα είναι επίσης επισκέψιμη την Κυριακή 14/7 και τη Δευτέρα 15/7, ώρες 20:00-22:00.

Συμμετέχουν οι: Αναγνωσταράς Γιάννης, Βάιλα Άννα, Γαβριηλίδης Νίκος, Γέρου Ιωάνης, Δαγιάσης Μάριος, Δαρζέντα Βασιλική, Δημόγλου Σοφία, Δρόσος Γιώργος, Chlupova Andrea, Κανελλοπούλου Αιμιλιάνα, Καρνή Μερσίνη, Κατσακιώρη Ειρήνη, Κοϊμτζής Δημήτρης, Κοτρίδης Μάκης, Λαύκα Μαρίνα, Μαϊστρέλη Καλλιόπη, Mendoza Jose Luis, Μπαλιάκα Mickey, Μελετιάδης Κώστας, Μητροπίας Ιερόθεος, Μπέης Χάρης, Οικονομίδης Πάνος, Ξιαρχογιαννοπούλου Φλώρα, Οικονομίδη Αλεξάνδρα, Παπανικολάου Μαίρη, Περήφανος Θρασύβουλος, Portig Sonja, Πουλής Μιχαήλ, Πρέκας Ευάγγελος, Ραγκούσης Γιώργος, Sanderson Judy, Συριοπούλου Γιώτα, Συρίγου Άννα, Spidlova Wendy, Σωτηρίου Ζωή, Ταγαρά Βίκυ, Ταρτάρης Παναγιώτης, Τσακάρη Σοφία, Χάλαρη Γεωργία, Χάλαρης Ιωάννης, Χουλιάρας Γιώργος.

Επιμέλεια – διδασκαλία: Χρήστος -Cesarios- Αντωνιάδης

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη