Οι νέοι Μικροί Γίγαντες από τη Miele Professional

Το θεμέλιο μιας εξαιρετικής φιλοξενίας

Οι Μικροί Γίγαντες της Miele έχουν δοκιμαστεί και κερδίσει επάξια τη θέση τους στις προτιμήσεις των ξενοδόχων, των ιδιοκτητών εστιατορίων, catering και cafés εδώ και πάνω από 40 χρόνια με περισσότερες από 1 εκατομμύριο πωλήσεις συσκευών παγκοσμίως. Αποτελούν την ιδανική λύση σε εγκαταστάσεις με περιορισμένο χώρο αφού καταλαμβάνουν όχι περισσότερο από 0,5 τ.μ. Η ποιότητα και η τεχνολογία κατασκευής τους έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα έντασης χρήσης, όπως συνήθως συμβαίνει στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.

Οι συσκευές διαθέτουν χωρητικότητες 7 και 8 kg και είναι ικανές να ολοκληρώσουν το πλύσιμο και στέγνωμα ενός πλήρους φορτίου σε 86‘ (πρόγραμμα πλύσης Βαμβακερά 60ºC, με πλήρες φορτίο 7 ή 8 kg και ζεστό νερό, στέγνωμα στο πρόγραμμα Βαμβακερά στο “Κανονικά στεγνά” με πλήρες φορτίο 7 kg με εξαγωγή αέρα). Παρά την αύξηση του φορτίου, η κατανάλωση νερού έχει μειωθεί έως και 22% και η εξοικονόμηση ενέργειας κατά 28%.

Ο χρόνος καθώς και το κόστος του στεγνώματος μειώνεται δραματικά χάρη στην ιδιαίτερα αποτελεσματική αποστράγγιση των υφασμάτων κατά το στύψιμο, τώρα φτάνοντας ακόμη και έναν συντελεστή g 704, τον υψηλότερο στην αγορά, ενώ παράλληλα ένας αισθητήρας 3D παράκεντρου φορτίου εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία. Τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως η ανοξείδωτη στήριξη του άξονα του τυμπάνου και τα αντιδιαβρωτικά θερμαντικά στοιχεία, εγγυώνται τη μακροζωία των συσκευών που αντιστοιχεί σε 30.000 ώρες λειτουργίας.

Εξειδικευμένα πακέτα προγραμμάτων, όπως το πακέτο “Ξενοδοχεία” (σχεδιασμένο ειδικά για τον ιματισμό των δωματίων, του εστιατορίου και της κουζίνας), ο προεξοπλισμός της σειράς “Performance Plus” με WLAN που προσφέρει συνδεσιμότητα με την εφαρμογή MielePro@mobile (μελλοντική εφαρμογή) καθώς και άλλα χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα αυτόματης δοσομέτρησης απορρυπαντικών θα απλοποιήσει μια σειρά δραστηριοτήτων στην καθημερινή εργασία σας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Η επιλογή μίας μάρκας γνωστής για την ποιοτική υπεροχή της αλλά και της ικανότητάς της να εξυπηρετήσει άμεσα τον επαγγελματία σε περίπτωση service αποτελεί το “κλειδί” για την εσωτερική πλύση. Για μια δωρεάν μελέτη χώρου, πρόταση συσκευών και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους, η συνεργάτιδα εταιρεία Κωτσόβολος στη Σαντορίνη βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας:

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Μεσαριά, Σαντορίνη, Τηλ.: 2286032353, e-mail: fr_santorini@kotsovolos.gr

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη