20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Οι προσεχείς κοπές πίτας

Share

Αρκετοί είναι οι φορείς και οι σύλλογοι της Σαντορίνης που έχουν προγραμματίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 25-26 Ιανουαρίου, να κόψουν την πίτα τους για τη νέα χρονιά. Συνοπτικά αναφέρουμε:

Σάββατο 25 Ιανουαρίου
– Ώρα 12:00 | Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης θα κόψει την πίτα της για τη νέα χρονιά. Θα ακολουθήσει η έναρξη και πρώτη αγωνιστική του εσωτερικού τουρνουά των ακαδημιών της ΑΕΣ “Ευ αγωνίζεσθαι”.
– Ώρα 17:00 | Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας “Ο Άγιος Ευστάθιος”
– Ώρα 18:00 | Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαριάς “Ο Άγιος Δημήτριος” θα κόψει την πίτα του, στην αίθουσα του Αγίου Παϊσίου Μεσαριάς.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου
– Ώρα 11:00 | Στο εντευκτήριο της Εστίας Πύργου, θα γίνει η κοπή της πίτας για την Τοπική Κοινότητα Πύργου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και του Πολιτιστικού Συλλόγου Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας.
– Ώρα 12:00 | Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων θα κόψει την πίτα της για τη νέα χρονιά, στο οινοποιείο της SantoWines στον Πύργο.
– Ώρα 17:00 | Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Θήρας της Νέας Δημοκρατίας θα κόψει την πίτα της στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΘΠ, στον Πύργο. Το “παρών” θα δώσουν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, καθώς και βουλευτές του νομού.
– Ώρα 19:00 | Κοπή πίτας για το Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Θήρας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας, στο Εμπορείο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.

Σαντορίνη