Οι πρώτοι 5 για τον συνδυασμό “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία”

santorini_enotiki_poreiaΟ συνδυασμός “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” με επικεφαλής τον Γιώργο Χάλαρη ανακοίνωσε σήμερα (21/2/2014) τα πέντε πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για τους:

  • Ιάκωβο Δακουτρό
  • Σπύρο Δρόσο
  • Φωτεινή Εφεντάκη
  • Σταύρο Ρούσσο
  • Ιωάννη Σορώτο

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, θα ακολουθήσουν κι άλλα ονόματα το προσεχές διάστημα, ενώ παράλληλα κατατίθενται προς συζήτηση οι προτάσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Στο μεταξύ ολοκληρώθηκαν οι Ομάδες Δουλειάς και ήδη έχει ξεκινήσει η μελέτη και ιεράρχηση των θεμάτων που θα διαβουλευθούν στην πορεία της κατάρτισης του προγράμματος. Οι Ομάδες που ξεκίνησαν συναντήσεις είναι αυτή της Υγείας, Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Λιμενικών θεμάτων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Χάλαρης δήλωσε ότι “η δουλειά που γίνεται στη Σαντορίνη Ενωτική Πορεία είναι προσεγμένη και επιμελημένη για να γίνονται σωστά όλες οι κινήσεις, έχοντας ως κυρίαρχο σύνθημα τον ενωτικό χαρακτήρα, τόσο στην ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου όσο και του προγράμματος, που για τον συνδυασμό αποτελεί το μεγάλο εργαλείο δουλειάς”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη