Σαντορίνη: “Οι τριγωνοποιήσεις στην οικογένεια” στην επόμενη συνάντηση της Σχολής Γονέων

Ο Παιδικός Σταθμός “Η Γλυκογαλούσα” έχει προγραμματίσει για τις 15-16/3 την επόμενη συνάντηση του φετινού κύκλου της Σχολής Γονέων με θέμα “Τριγωνοποιήσεις στην οικογένεια: Μια συστημική αντιμετώπιση για τους ρόλους, τα όρια και τις συμμαχίες εντός του οικογενειακού πλαισίου”. Εισηγήτρια θα είναι η κα Αγγελική Γενά, Κλινική Ψυχολόγος, Καθηγήτρια Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η εισήγηση περιλαμβάνει σεμιναριακή και βιωματική εκπαίδευση, με σκοπό να πραγματευτούν οι συμμετέχοντες τη δυναμική της οικογένειας που περιλαμβάνει έναν πλούτο διεργασιών. Διεργασιών που τρέφουν τα παιδιά και τους γονείς, αλλά και άλλων που μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην ομαλή ανάπτυξη των μελών και της ευημερίας της οικογένειας ως ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου ζωντανού συστήματος που συνιστά κύτταρο για την κοινωνία συνολικά.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/3 στις 18:00 και το Σάββατο 16/3 στις 10:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Παναγίας της Γλυκογαλούσας, στον Καρτεράδο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν είτε στην εκπαίδευση της Παρασκευής είτε του Σαββάτου, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 2286023440. Συνιστάται να παρευρίσκονται και οι δύο γονείς.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη