Οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων με το ΚΚΕ

Τους υποψήφιους βουλευτές στις Κυκλάδες για τις προσεχείς εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η Κομματική Οργάνωση Κυκλάδων του ΚΚΕ. Ανάμεσα στους έξι υποψήφιους βουλευτές είναι και ο Ορέστης Χαραλαμπάκος από τη Σαντορίνη.

Αναλυτικά οι έξι υποψήφιοι είναι οι:

Νικόλας Καΐλης
Γεννήθηκε το 1984. Είναι αριστούχος απόφοιτος του ΤΕΙ Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Δράμας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ. Είναι μέλος της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας από το 2009, με δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά περιοδικά. Εργάζεται με σύμβαση ορισμένου χρόνου στη Διεύθυνση Δασών Κυκλάδων. Είναι μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων και εκλεγμένος με την παράταξη της ΔΑΣ στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων. Ήταν επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στις δημοτικές εκλογές του 2014 και 2019 οπότε και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΚΚΕ στις εκλογές του Γενάρη και του Σεπτέμβρη του 2015.

 

Φρατζέσκα Πρωτόπαπα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Είναι 33 χρόνων. Αδιόριστη εκπαιδευτικός. Πτυχιούχος της σχολής Θετικών Επιστημών του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Νοτίου Αιγαίου στις περιφερειακές εκλογές το 2014 και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Τήνου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στις δημοτικές εκλογές το 2019. Υπήρξε υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων του ΚΚΕ στις εκλογές του 2015.

 

Κατερίνα Ρεμούνδου
Γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Είναι μητέρα μιας ενήλικης κόρης. Από το 2006 ζει στην Άνδρο και διατηρεί το εστιατόριο “Του Ζοζέφ” στον Πιτροφό της Άνδρου, όπου εργάζεται ως μαγείρισσα. Παράλληλα, παραδίδει μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής με βάση την ελληνική λαογραφία και τα ελληνικά έθιμα. Ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Νοτίου Αιγαίου στις περιφερειακές εκλογές το 2014 και το 2019.

 

Μιχάλης Σοφικίτης
Γεννήθηκε στη Νάξο και κατοικεί στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων και σταδιοδρόμησε ως αξιωματικός Πεζικού. Υπηρέτησε σε νευραλγικές θέσεις των ΕΔ και αποστρατεύτηκε, με αίτησή του, με το βαθμό του Ταξίαρχου, ενώ υπηρετούσε ως Διευθυντής Στρατονομίας του ΓΕΣ. Είναι ιδρυτικό μέλος της Κίνησης για τη Εθνική Άμυνα, υπήρξε πολλά χρόνια πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης και ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ στις πρόσφατες εκλογές ενώ έχει υπάρξει υποψήφιος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στην Ηλιούπολη.

 

Μαρία Τσάτσα
Είναι 34 χρόνων. Απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ. Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΟΓΕ. Τα δύο τελευταία χρόνια δουλεύει ως αυτοαπασχολούμενη στον τουριστικό κλάδο στο νησί της Πάρου, τόπο καταγωγής της μητέρας της.

 

 

 

Ορέστης Χαραλαμπάκος
Είναι 29 ετών. Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Κρήτης. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Θήρας στις δημοτικές εκλογές το 2014 και το 2019.

 

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη