Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στις Κυκλάδες

Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Κυκλάδων, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα με τους νέους υποψηφίους πανελλαδικά.

Εκτός των τριών εν ενεργεία βουλευτών της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, Κατερίνας Μονογυιού και Φίλιππου Φόρτωμα που θα διεκδικήσουν εκ νέου την είσοδό τους στη Βουλή, στη μάχη του σταυρού ρίχνονται επίσης οι:

– Μάρκος Καφούρος, Γεωπόνος
– Δέσποινα Πρίνια, Διδάκτωρ Πολιτικής Επικοινωνίας και Στρατηγικής Διαχείρισης ΜΜΕ
– Χαλκιά Ανθή, Ιδιωτική Υπάλληλος

“Οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου είναι πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027” αναφέρει η ΝΔ και επισημαίνει ότι το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα, χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού. Επίσης η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

Αναλυτικά η λίστα των νέων υποψηφίων ανά εκλογική περιφέρεια είναι διαθέσιμη εδώ.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη