20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όλοι οι αναγνωρισμένοι ιαματικοί πόροι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού

Share

Έναν πλήρη κατάλογο των αναγνωρισμένων ιαματικών φυσικών πόρων ενεργοποίησε στην ιστοσελίδα του το Υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου οι πολίτες να έχουν επίσημη και επικαιροποιημένη ενημέρωση για τις ιαματικές πηγές της χώρας.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν διαδραστικό χάρτη της Ελλάδας με 70 αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές και με τα χαρακτηριστικά κάθε πηγής. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε σημείο, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει για τον Δήμο όπου ανήκει η πηγή, για την θερμοκρασία αλλά και για τον τρόπο χρήσης της.

Ο χάρτης είναι διαθέσιμος εδώ.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης “στη χώρα που “γεννήθηκε” ο Ιατρικός Τουρισμός, την πατρίδα του Ιπποκράτη, δε μπορεί να μην αποτελεί πρωταρχικό στόχο η ανάδειξη της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού Τουρισμού Υγείας για το παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό. Αναπόσπαστο κομμάτι του Τουρισμού Υγείας και βασική προτεραιότητα του Τμήματος Ειδικών Μορφών Τουρισμού αποτελεί ο Ιαματικός Τουρισμός, στο πλαίσιο του οποίου έχουν συγκροτηθεί Επιτροπές και Ομάδες Εργασίας, με απώτερο στόχο να προάγουν και να αναπτύξουν το νομοθετικό πλαίσιο που τον διέπει”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη