Σαντορίνη: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των παιδικών χαρών 

Την ολοκλήρωση των ετήσιων εργασιών συντήρησης των παιδικών χαρών που κατασκευάστηκαν πέρυσι ανακοίνωσε ο Δήμος Θήρας. Ειδικότερα, εργασίες έγιναν στις παιδικές χαρές του Ακρωτηρίου, του Βόθωνα, του Βουρβούλου, της Έξω Γωνιάς, του Ημεροβιγλίου, της Θηρασιάς, του Μεγαλοχωρίου, της Μέσα Γωνιάς, του Περιβόλου, της Περίσσας και του Πύργου.

Έγιναν κυρίως εργασίες συντήρησης των παιχνιδιών, αποκαταστάθηκαν φυσιολογικές φθορές από τη χρήση (π.χ. αποκόλληση τάπητα), ενώ επισκευάστηκαν και ζημιές που προέκυψαν από κακή χρήση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Θήρας έχει προβλέψει την ετήσια συντήρηση και πιστοποίηση των παιδικών χαρών, ώστε αυτές να είναι πάντα προσβάσιμες και ασφαλείς για τα παιδιά της Σαντορίνης και της Θηρασιάς, ενώ έχει  προγραμματίσει και τη φύλαξη τους, ώστε να αποφεύγονται οι κακόβουλες ενέργειες. Καλεί δε όλους τους χρήστες των παιδικών χαρών να φροντίζουν τους χώρους, ώστε να μην προκαλούνται ζημιές, “αφού οι παιδικές χαρές είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο των παιδιών μας”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη