Ολοκληρώθηκε με επιτυχία 40ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης – Ραντεβού στο 41ο

Σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε, στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρος Μ. Νομικός, το 40ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2018.

Η έκτη και τελευταία για φέτος συναυλία ήταν μια εξαιρετική “βραδιά όπερας και οπερέτας” με τη υψίφωνο Τσέλια Κοστέα, τον βαρύτονο Τάση Χριστογιαννόπουλο και τον Κάρολο Ζουγανέλη στο πιάνο.

Η επί 40 χρόνια διογρανώτρια και “ψυχή” του φεστιβάλ, κα Αθηνά Καποδίστρια, πριν την έναρξη τη συναυλίας, έκανε μία σύντομη αναδρομή στην μακρά πορεία του φεστιβάλ και ευχαρίστησε θερμά, για τη διαχρονική υποστήριξή του, τον Δήμαρχο Θήρας κο Νίκο Ζώρζο στον οποίο παρέδωσε και τιμητική αναμνηστική πλακέτα.

Μετά τη λήξη της συναυλίας η κα Καποδίστρια απευθύνθηκε ξανά στο κοινό και ανακοίνωσε ότι στις 15 Δεκεμβρίου 2018, 18:00-23:00, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ένα αφιέρωμα στα 40 χρόνια του φεστιβάλ, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών που είχαν κατά καιρούς παρουσιασθεί στη σκηνή του φεστιβάλ, καθώς και προβολή ντοκυμαντέρ για τα πρώτα 10 χρόνια του φεστιβάλ. Στη συνέχεια ανανέωσε το ραντεβού, για την ίδια εποχή του χρόνου, στο 41ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη