ΔΑΠΠΟΣ: Ολοκληρώθηκε η “Εβδομάδα Γης” με πρωταγωνιστές τα παιδιά

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία από άποψη προσέλευσης και ενδιαφέροντος μικρών και μεγάλων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η “Εβδομάδα Γης” που διοργάνωσε ο ΔΑΠΠΟΣ σε συνεργασία με την Greek Eco Project.

Από το Σάββατο 9/4 έως και την Κυριακή 17/4 πραγματοποιήθηκαν οικολογικές δράσεις, ομιλίες, παιχνίδια και περιβαλλοντικά εργαστήρια ως επί το πλείστον για παιδιά, με στόχο την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης των δημοτών και κυρίως της νέας γενιάς που αποτελεί την ελπίδα για έναν καλύτερο και πιο όμορφο κόσμο.

“Η συμμετοχή και κινητοποίηση των μικρών παιδιών ήταν για μας η καλύτερη ανταμοιβή, χαρίζοντας σε όλους όσους συμμετείχαν στη δημιουργία της “Εβδομάδας Γης” μεγάλη χαρά και ικανοποίηση”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΔΑΠΠΟΣ, ευχαριστώντας όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στις δράσεις και όλους τους γονείς που τα ώθησαν να δουν το περιβάλλον με μια άλλη ματιά. Ευχαριστίες απευθύνει επίσης προς την συντονίστρια της δράσης κα Δήμητρα Αθανασιάδου, αλλά και τους υπεύθυνους των εργαστηρίων που έδειξαν στα παιδιά πως το να φροντίζουμε το περιβάλλον μπορεί να αποτελεί ένα υπέροχο παιχνίδι ζωής.

Οι περιβαλλοντικές δράσεις από τον ΔΑΠΠΟΣ δεν σταματούν εδώ, καθώς ήδη σχεδιάζεται η επόμενη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σύντομα…

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη