ΞΕΕ: Ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του επιταχυντή CapsuleT

Mε την ανάδειξη των τριών μεγάλων νικητών, αλλά και της αγαπημένης ομάδας του κοινού, ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του 5μηνου Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT, μιας δράσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με τον πρόεδρο του ΞΕΕ Αλέξανδρο Βασιλικό να τονίζει: “Ο CapsuleT λειτουργεί όπως ακριβώς τον είχα οραματιστεί από την πρώτη μέρα. Είναι μια πλατφόρμα που ενεργοποιεί τους ξενοδόχους προς τις κατευθύνσεις της τεχνολογίας και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα σε νέους να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να μπορέσουν μέσα σε ελληνικά πλαίσια να βρουν έδαφος και να κάνουν βιώσιμες startups στον χώρο του τουρισμού.”

Με τη σειρά της η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη δήλωσε “έτοιμη μαζί με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, να λάβει νέες προτάσεις και να ενισχύσει το έργο τους, μεταφέροντας το μήνυμά τους προς τα έξω, όπως συνέβη στην έκθεση WTM 2021 στο Λονδίνο”.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις του 4ου κύκλου, οι οποίες ξεχώρισαν ανάμεσα σε 11 που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το 5μηνο πρόγραμμα, και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο του CapsuleT ήταν η VIVESTIA, η KLEESTO και η UNLIMITED ADRENALINE. Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ κατέκτησε η VIVESTIA, στη 2η θέση βρέθηκε η KLEESTO, λαμβάνοντας το ποσό των 5.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 3.000 ευρώ πήρε η ομάδα της UNLIMITED ADRENALINE.

Το κοινό που παρακολουθούσε μέσω live streaming την τελετή λήξης του προγράμματος και απονομής των βραβείων είχε τη δυνατότητα να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα με βάση την παρουσίαση που έγινε ζωντανά, απονέμοντας το “Βραβείο Κοινού” στην ομάδα KLEESTO.

Οι startups αξιολογήθηκαν μετά την τελική τους παρουσίαση με τη βαθμολογία να υποβάλλεται από την Κριτική Αξιολόγησης και Καθοδήγησης του CapsuleT. Βασικές παράμετροι για την αξιολόγηση των νεοφυών επιχειρήσεων που διαγωνίστηκαν ήταν η ιδέα ως προς την καινοτομία της, η επιχειρηματική ωριμότητα και η προοπτική που προσφέρει η εκάστοτε υπηρεσία/προϊόν, η πληρότητα των ειδικών κριτηρίων αναφορικά με την εξέλιξη της κάθε ομάδας κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Επιτάχυνσης και, τέλος, τα τυπικά της χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη