Ομιλητής στο συνέδριο του ΣΕΤΕ ο Δήμαρχος Θήρας

Το 14ο Συνέδριο “Τουρισμός & Ανάπτυξη” του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με τίτλο “Τουρισμός: Η Κιβωτός της Ελληνικής Οικονομίας” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Το συνέδριο θα επικεντρώσει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένες προτάσεις, όσον αφορά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την επίδραση του τουρισμού στην τοπική οικονομία, καθώς και τις τάσεις της τεχνολογίας στον κλάδο του τουρισμού.

Με αφορμή την πρωτοβουλία “Σαντορίνη – προορισμός όλο τον χρόνο” που θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη από το χειμώνα 2016-2017 και για την υλοποίηση της οποίας η διεργασίες συνεχίζονται, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος θα συμμετέχει ως ομιλητής σε συνεδρία με θέμα “Άμβλυνση της εποχικότητας και συμβολή του τουρισμού στην τοπική οικονομία”. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης 20 Οκτωβρίου και στην συγκεκριμένη θα συμμετέχει επίσης ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτερα & ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, καθώς επίσης και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη