Ομοιοπαθητική στην Σαντορίνη

Η Ομοιοπαθητική θεραπευτική τέχνη είναι ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα

Στο πρίσμα μιας συνθετικής ολιστικής προσέγγισης, η εσωτερική αρμονία είναι αποτέλεσμα ψυχονοητικής και σωματικής ισορροπίας. Κάθε άτομο είναι μοναδικό και όλα τα συμπτώματα είναι αντανακλάσεις βαθύτερων αιτιών.

Ενισχύοντας με την Ομοιοπαθητική τον οργανισμό, ωθείται η δύναμή του για αυτοθεραπεία. Οι θεραπευτικές ανάγκες κάθε οργανισμού εντοπίζονται με συζήτηση “ψυχοθεραπευτικής αντίληψης” μέσω της ομοιοπαθητικής διερεύνησης.

Η θεραπευτική διαδικασία στοχεύει σε θέματα του παρόντος και του παρελθόντος. Η προοδευτική εξισορρόπηση των αιτιών αποκαθιστά την ισορροπία, την ζωτικότητα και την ευεξία στο σύνολο του οργανισμού.

Η αρχή του Ιπποκράτη πως “τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια” είναι βασική αρχή της Ομοιοθεραπευτικής. Σύμφωνα με αυτήν, η ολότητα του ατόμου συνταιριάζεται με την “όμοια” ουσία. Όλα τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα προέρχονται από φυσικές ουσίες και είναι απαλλαγμένα από αντενδείξεις και παρενέργειες.

Το εύρος εφαρμογής είναι τεράστιο. Βρίσκει επιτυχία σε ποικίλες καταστάσεις και σε όλες τις ηλικίες.

Όλες οι διαταραχές θεωρούνται εκφράσεις ολόκληρου του οργανισμού.

Ενδεικτικά αναφέροντας, οι συνήθεις εφαρμογές είναι: άγχος, κρίσεις πανικού, συναισθηματικές και ψυχοσωματικές διαταραχές, αυτιστικό φάσμα, αναπτυξιακές διαταραχές, συγκέντρωση, αλλεργίες, δερματικά, οξείες φάσεις, κρυώματα, διατροφικές διαταραχές, ευερέθιστο έντερο, γυναικολογικές και εμμηνορρυσιακές διαταραχές, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, ενίσχυση ανοσοποιητικού, ψυχο-σωματική αποτοξίνωση.

Αφουγκραζόμενοι τον εαυτό μας και στρέφοντας την ενέργειά μας στην εξερεύνηση των αιτιών που στερούν την εσωτερική μας αρμονία κατ’ ουσία εκτείνουμε εαυτόν και δυνατότητες στο άπειρο.

H Μαργαρίτα Νομικού ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στην Ομοιοπαθητική το 2008. Από το 2014 δέχεται στην Δάφνη-Αττικής και μέσω Skype με συνδέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εδώ και λίγο καιρό δέχεται και στη Σαντορίνη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.nomikoumargarita.gr

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ: +30 6988380082 | Email: nomikoumar@yahoo.gr
Facebook: Μαργαρίτα Νομικού και Ομοιοπαθητική Σαντορίνη
Instagram: Μαργαρίτα Νομικού και Ομοιοπαθητική Σαντορίνη


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη