14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου- Φωτογραφίες

Share

Στο κατάμεστο θέατρο “Απόλλων” στην Ερμούπολη της Σύρου πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, η ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου ενώπιον του Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου και του Επισκόπου της Καθολικής Εκκλησίας Σύρου, κ. Πέτρου. Με την πολιτική διαδικασία, που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις, ορκίσθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Άννα Μαυρουδή, Λίλα Καφαντάρη και Βαγγέλης Σιγάλας.

Παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπυρίδων Σπυρίδων, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Κων/νος Ζήκος, πολλοί Δήμαρχοι, εκπρόσωποι οργανισμών και φορέων και πλήθος κόσμου.

orkomosia_0900

Μετά την ορκωμοσία ο νέος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος μίλησε* στους παρισταμένους (φωτογραφία πάνω) και στη συνέχεια οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι υπέγραψαν το σχετικό πρακτικό.

Η νέα Έπαρχος της Παεριφερειακής Ενότητας Θήρας υπογράφει το πρακτικό ορκωμοσίας υπό το βλέμμα του νέου Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου
Η νέα Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου υπογράφει το πρακτικό ορκωμοσίας υπό το βλέμμα του νέου Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου

Ενημέρωση 28/8/14
Η κα Θεώνη Λειβαδάρου σε γραπτή δήλωσή της αναφέρει τα εξής: “Απο τη χθεσινή Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. Η χαρά και η συγκίνηση περιττεύει καθως ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στην πορεία του τόπου μας. Η ευθύνη των νέων καθηκόντων είναι μεγάλη και θα αφοσιωθώ με όλες μου τις δυναμεις προκειμένου να φανώ αντάξια της αγάπης και της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου. Από χθες τα λόγια μπήκαν στην άκρη, από Δευτέρα οι πράξεις και τα έργα μας θα μιλουν για εμάς, προκειμένου να αποδώσουμε και πάλι στο Νότιο Αιγαίο και στα νησιά μας το ρολο του πρωταγωνιστή.”

* Η ομιλία του κ. Χατημάρκου είναι διαθέσιμη εδώ: ΟΜΙΛΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ_Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ 27082014

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη