Συναυλία Γιάννη Χαρούλη, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πάρτι του SAF – φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή συναυλία, που διήρκεσε περισσότερες από 3 ώρες έδωσε ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης το Σάββατο 23 Αυγούστου, στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης.

Ο κόσμος πλημμύρισε τον συναυλιακό χώρο από νωρίς το απόγευμα περιμένοντας να απολαύσει τον αγαπημένο τραγουδοποιό. Εκείνος εμφανίστηκε στη σκηνή λίγα λεπτά πριν τις 10 και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι, που κατέληξε σε ένα ξέφρενο γλέντι από ήχους, φωνές, συναίσθημα, τραγούδια!

Κρητικές μελωδίες αλλά και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, βρήκαν ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Στη μουσική βραδιά που ακολούθησε η παράδοση “συνάντησε” το ροκ ενώ το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών γεφυρώθηκε με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών. Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί.

Στο τέλος της συναυλίας ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του ενώ ανανέωσε το ραντεβού του για το επόμενο καλοκαίρι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
(μικρή αναμονή για να εμφανισθούν οι φωτογραφίες, με τα βελάκια κινείστε από τη μία φωτογραφία στην άλλη)

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
[adrotate banner=”92″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη