Ώρα Ευρώπης για τον ΑΟ Θήρας

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι θα φορέσει και πάλι την Τρίτη 4/2 ο ΑΟ Θήρας, που καλείται να δώσει τον πιο σημαντικό μέχρι τώρα αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έναν αγώνα που θα κρίνει την ευρωπαϊκή του πορεία.

Η ομάδα της Σαντορίνης υποδέχεται την ελβετική VC Kanti Schaffhausen στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 του Challenge Cup και καλείται να ανατρέψει την ήττα που γνώρισε στο τάι μπρέικ του πρώτου αγώνα, πριν δύο εβδομάδες στην Ελβετία. Για να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση, ο ΑΟ Θήρας χρειάζεται καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ. Αν νικήσει με 3-2, τότε οι δύο ομάδες θα πρέπει να παίξουν και το επιπλέον χρυσό σετ που θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η ομάδα της Σαντορίνης αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αν κρίνουμε από τη μαχητικότητα των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα, η αναμέτρηση της Τρίτης αναμένεται εξίσου συναρπαστική. Τη διαφορά θα πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι του ΑΟ Θήρας που καλούνται να δώσουν ηχηρό “παρών” στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ. Ο αγώνας ξεκινά στις 19:30.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 6 και διαιτητές θα είναι ο Σλοβάκος Μάρκο Σίφριντ και ο Σέρβος Μπόριτς Κόβατς.

“Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη αναμέτρηση. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Καλή επιτυχία και στον Ολυμπιακό και μακάρι στην οκτάδα να προκριθούμε και οι δύο ομάδες”, δήλωσε ο προπονητής του ΑΟ Θήρας ενόψει της αναμέτρησης.

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη