Ώρα Ευρώπης ξανά για τον ΑΟ Θήρας

Στη μάχη της ευρωπαϊκής διάκρισης ρίχνεται από αύριο, Τετάρτη 17/11, ο ΑΟ Θήρας που υποδέχεται στις 19:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, τη VC Oudegem από το Βέλγιο για τη φάση των 32 του CEV Cup.

Με τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού κυπέλλου.

“Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει η ομάδα στην Ευρώπη, μετά από ένα μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας της Covid-19. Πάντα τα ευρωπαϊκά ματς έχουν μία άλλη αίγλη και σημασία, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την πρόκριση. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας, διαθέτουν δυο πολύ καλές αθλήτριες επιθετικά, που θέλουμε να τις περιορίσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο ματς και θέλουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας” δήλωσε, λίγες ώρες πριν το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό σερβίς του ΑΟ Θήρας, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο ΑΟ Θήρας συμμετείχε για πρώτη φορά στο CEV Cup την περίοδο 2016-2017, μένοντας στη φάση των 32. Τις περιόδους 2018-2019 και 2019-2020 συμμετείχε στο Challenge Cup, φτάνοντας και τις δύο χρονιές μέχρι τη φάση των 8.

Η VC Oudegem, μία από τις κορυφαίες ομάδες του βελγικού γυναικείου βόλεϊ, πρωτοεμφανίστηκε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα το 2014, συμμετέχει φέτος για τρίτη φορά στο CEV Cup, ενώ το 2017 συμμετείχε στο Challenge Cup. Αναδείχθηκε Κυπελλούχος Βελγίου του 2013, τρεις χρονιές κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ δύο χρονιές ήταν φιναλίστ Κυπέλλου. Στη μέχρι τώρα φετινή παρουσία της στη βελγική Λίγκα είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ πριν λίγες ημέρες πανηγύρισε την πρόκρισή της και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο Ουκρανός Volodymyr Bosenko και ο Ρουμάνος Cristian Eduard Botezatu.

Ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στο Βέλγιο, την επόμενη Πέμπτη 25/11.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη