Ώρα φιλικών για τον ΑΟ Θήρας

Στις 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου το τουρνουά Νομίκεια

Η προετοιμασία του ΑΟ Θήρας, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στη Volleyleague και το CEV Cup, συνεχίζεται και πλέον έφτασε η ώρα των φιλικών αγώνων, ώστε ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος να βγάλει συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των αθλητριών.

Τα φιλικά προετοιμασίας θα ξεκινήσουν στη Σαντορίνη το διήμερο 17-18/9, με αντίπαλο τον Ηλυσιακό και θα συνεχιστούν στην Αθήνα, στις 23-26/9, σε δυνατό τουρνουά που που διοργανώνουν Ηλυσιακός και Μαρκόπουλο, στις αντίστοιχες έδρες, με τη συμμετοχή ακόμη των Αιγάλεω, Θέτιδας Βούλας και Φ.Ο. Βριλησσίων, σε δύο ομίλους των τριών ομάδων. Ο τελικός και οι αγώνες κατάταξης θα διεξαχθούν την Κυριακή 26/9 στο Μαρκόπουλο.

Η σειρά των φιλικών αναμετρήσεων για τον ΑΟ Θήρας θα ολοκληρωθεί στη Σαντορίνη, στις 30/9-2/10, μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τα “Νομίκεια”, το “δικό μας” τουρνουά-θεσμό, αφιερωμένο από το 2012 στη μνήμη των ευεργετών του νησιού Ευάγγελου και Λούλας Νομικού. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, στα Νομίκεια θα λάβουν μέρος ομάδες από το εξωτερικό. Η ουγγρική Βάσας του Έλληνα τεχνικού Γιάννη Αθανασόπουλου, ο Απόλλων Λεμεσού της Κύπρου, ο Κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ μαζί με την ομάδα του νησιού μας υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου και ανεπανάληπτες συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στο ΔΑΠΠΟΣ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη