Ώρα Final-4 για τον ΑΟ Θήρας

Την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή του στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεκδικήσει την Παρασκευή 11/3 ο ΑΟ Θήρας απέναντι στη Θέτιδα, στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 του θεσμού, που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Ηρακλείου “Λίντο” και θα μεταδοθεί απευθείας από την συχνότητα της ERTSPORTS HD.

Οι δύο ομάδες έχουν έρθει φέτος αντιμέτωπες δύο φορές στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, παίζοντας πολύ δυνατά παιχνίδια. Στην 3η αγωνιστική ο ΑΟ Θήρας είχε κερδίσει εντός έδρας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, ενώ στην 17η αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Θέτιδας με 3-1.

Για την προσέγγιση της αυριανής αναμέτρησης, ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε: “Είναι διαφορετικά παιχνίδια από αυτά του πρωταθλήματος. Όταν έρχεσαι να διεκδικήσεις ένα τρόπαιο είναι διαφορετικό”. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής της Θέτιδας Γιώργος Ρούσσης ανέφερε: “Είναι διαφορετική η προσέγγιση. Είναι η φύση των αγώνων ότι δεν υπάρχει αύριο. Στο πρωτάθλημα μπορείς εύκολα να επανέλθεις μετά από έναν κακό ματς”.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Στις τάξεις των δύο ομάδων επικρατεί ενθουσιασμός και αμφότερες δηλώνουν έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στον τελικό.   Για την Θέτιδα είναι η πρώτη της συμμετοχή σε Final-4, με την αρχηγό της Μαριαλένα Δραγουμάνου να κάνει λόγο για μια “ιστορική στιγμή για τον σύλλογο”. Από την πλευρά της, η αρχηγός του ΑΟ Θήρας Μαριαλένα Αρτακιανού δηλώνει πως μετά από δύο χαμένους τελικούς τα προηγούμενα χρόνια, στην τρίτη της συμμετοχή σε Final-4, ένας από τους στόχους της ομάδας είναι η κατάκτηση του τροπαίου, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή της ότι θα γίνει μια δυνατή διοργάνωση και ο κόσμος θα απολαύσει τα παιχνίδια. “Ελπίζω να προσφέρουμε θέαμα σε μία γιορτή του βόλεϊ. Για εμάς είναι χρονιά – ορόσημο καθώς η ομάδα κλείνει 10 χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το τρόπαιο”, συμπληρώνει ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος.

Το άλλο εισιτήριο του τελικού θα κριθεί μεταξύ Ηλυσιακού και Παναθηναϊκού, που θα αγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό, που θα αρχίσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά από την ERTSPORTS HD.

Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των νικητών των δύο ημιτελικών το Σάββατο 12/3 στις 19:00.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη