Ώρα τελικού για ΑΟ Θήρας και ΠΑΟΚ

Στο Δημοτικό γυμναστήριο Α’ Ηλιούπολης θα χτυπά το βράδυ της Παρασκευής 16/4, η καρδιά της Σαντορίνης, εκεί όπου ο ΑΟ Θήρας θα διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του. Στη δεύτερη συμμετοχή της σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας (η πρώτη το 2019), η ομάδα της Σαντορίνης αισιοδοξεί πως θα επιστρέψει στο νησί με το τρόπαιο. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να νικήσει τον ΠΑΟΚ, έναν δυνατό αντίπαλο που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελική φάση Κυπέλλου.

Στον δρόμο για τον τελικό, ο ΑΟ Θήρας απέκλεισε στην Α’ φάση με δύο νίκες τον Πορφύρα, στα προημιτελικά απέκλεισε τον μέχρι πρότινος Κυπελλούχο Ολυμπιακό με 3-1 σετ και στον ημιτελικό επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στην Α’ φάση ξεπέρασε το εμπόδιο της Θέτιδας Βούλας, στον προημιτελικό αγώνα επικράτησε του Α.Ο. Λαμίας 2013, ενώ στον ημιτελικό άφησε εκτός τον Άρη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης η Ε.Σ.Α.Π. παραχώρησε στην Ε.Ο.ΠΕ. τον πλήρη εξοπλισμό του video check, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τις δύο ομάδες.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη