Ώρα τελικού για το “Basketaki Santorini League”

Στο αποκορύφωμά της θα φτάσει η γιορτή του τοπικού μπάσκετ την Κυριακή 20/3, οπότε θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ οι τελικοί του “Basketaki Santorini League”.

Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 18:30, με τους Λύκους να θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή, κάτι που για να πετύχουν θα πρέπει να κάμψουν τις αντιστάσεις των παικτών του Πήγασου.

Και οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κατέκτησαν τους ίδιους βαθμούς, μετά από δέκα νίκες και δύο ήττες. Στην φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών, οι Λύκοι απέκλεισαν κατά σειρά τους Pollo Nuggets και τους Bombayers, ενώ ο Πήγασος χρειάστηκε να επικρατήσει των Ka Min Soon στον ημιτελικό.

Θα προηγηθεί στις 16:30 ο μικρός τελικός, όπου θα αναμετρηθούν οι Bombayers και οι Ka Min Soon, με στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο βάθρο των νικητών.

Στην ανάπαυλα του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων και μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν οι απονομές και οι βραβεύσεις των πρωταγωνιστών.

Και για τις δύο αναμετρήσεις, η είσοδος στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ θα είναι δωρεάν. Θα τηρηθούν τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη