“Ώρα του Πολίτη” κάθε Τρίτη και Πέμπτη καθιερώνει ο Δήμαρχος

Από το γραφείο του Δημάρχου Θήρας ανακοινώνεται ότι οι Δημότες που επιθυμούν να συναντήσουν τον Δήμαρχο, κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο, μπορούν να επισκέπτονται το Δημαρχείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ώρες 11:00-15:00.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι “με την πρωτοβουλία αυτή δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να συζητούν αυτοπροσώπως με το Δήμαρχο θέματα που τους απασχολούν, σε χρόνο που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος σε αυτούς, χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση του Ιδιαίτερου Γραφείου του, όπως συνέβαινε έως σήμερα.

Η προσαρμογή στο Νόμο Καλλικράτη, η μεταφορά πρόσθετων αρμοδιοτήτων στους Δήμους, η δρομολόγηση μεγάλων έργων υποδομής, το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου και η συνολική εικόνα της Σαντορίνης απέσπασαν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής και της προσπάθειας του Δημάρχου κατά την πρώτη περίοδο της Δημοτικής Αρχής.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή η οποία εργάζεται σκληρά για την επίλυσή τους παρά τις τεράστιες υποχρεώσεις που υπήρχαν και υπάρχουν.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη