Οργάνωση & Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων μέσω e-learning από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα υλοποιήσει Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης και Ειδίκευσης, μέσω e-learning (αποκλειστικά εξ αποστάσεως), στην Οργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ενσωματώνει και να δίνει έμφαση τόσο στην παροχή επιστημονικής γνώσης, όσο και σύγχρονης επαγγελματικής κατάρτισης. Φιλοδοξία του είναι η λειτουργική σύνδεση της θεωρητικής – επιστημονικής γνώσης με την πράξη, με τρόπο και σε βαθμό που οι επιμορφωμένοι/ες θα ωφεληθούν με γνώσεις και δεξιότητες άμεσα εφαρμόσιμες στην αγορά εργασίας.

Απευθύνεται: i) σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ii) σε στελέχη και εργαζόμενους τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών και iii) σε ανέργους με ενδιαφέρον για μελλοντική απασχόληση στον τουρισμό.

Το πρόγραμμα στο σύνολό του περιλαμβάνει εννέα (9) διδακτικές ενότητες οι οποίες υλοποιούνται σε χρονική περίοδο 30 εβδομάδων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν είτε το σύνολο του προγράμματος είτε προεπιλεγμένες ομάδες διδακτικών ενοτήτων (θεματικούς κύκλους διάρκειας 10 – 15 εβδομάδων). Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Δρ. Θεόδωρος Σταυρινούδης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://e-epimorfosi.aegean.gr/tourism-program-home και στο τηλέφωνο 2241099425.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη