Celebrity Cruises: Παγκόσμιο ντεμπούτο στην Ελλάδα για το Celebrity Apex

Την επανέναρξη των κρουαζιέρων της στην Ευρώπη ανακοίνωσε χθες (25/3) η Celebrity Cruises, καθώς η Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Lisa Lutoff-Perlo, επιβεβαίωσε ότι το ολοκαίνουργιο Celebrity Apex θα ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 19 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της πολυτελούς κυκλικής κρουαζιέρας επτά διανυκτερεύσεων έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, το Celebrity Apex θα αναχωρήσει από την Αθήνα και θα επισκεφτεί μερικούς από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς της Μεσογείου, όπως η Μύκονος, η Ρόδος και η Σαντορίνη στην Ελλάδα, η Λεμεσός στην Κύπρο και η Χάιφα και η Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ. Οι κρατήσεις για την κρουαζιέρα θα ξεκινήσουν από τις 30 Μαρτίου.

Το Celebrity Apex θα αποπλεύσει με όλο το πλήρωμα και τους επιβάτες άνω των 18 ετών εμβολιασμένους κατά της Covid-19, ενώ οι ανήλικοι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να έχουν λάβει αρνητικά αποτελέσματα σε τεστ PCR.

Η επιστροφή της Celebrity Cruises στο Αιγαίο γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, δεδομένης της ελληνικής κληρονομιάς της εταιρείας. Ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Χανδρή και αργότερα έγινε μέλος του Royal Caribbean Group. Η Celebrity Cruises έχει διατηρήσει τις ελληνικές της ρίζες αναλλοίωτες έως σήμερα, καθώς 70% των αξιωματικών ναυτικού σε ολόκληρο τον στόλο έχει ελληνική καταγωγή. Πάνω από 40 από αυτούς μάλιστα είναι καπετάνιοι και πρώτοι μηχανικοί, συμπεριλαμβανομένου του καπετάνιου του Celebrity Apex.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη