ΑΟ Θήρας: Πάλεψε για την ανατροπή αλλά ηττήθηκε

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής της πρώτης αναμέτρησης με τον ΑΟ Θήρας για την α’ φάση των play offs του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, καθώς επικράτησε της ομάδας της Σαντορίνης στο κλειστό του Πανελληνίου με 3-1 σετ (25-16, 25-22, 20-25, 25-23).

Οι πράσινες πήραν εύκολα το πρώτο σετ, με τον ΑΟ Θήρας να χάνει -αν και βελτιωμένος- και το δεύτερο σετ. Στο τρίτο η ομάδα της Σαντορίνης πέρασε στην αντεπίθεση μειώνοντας σε 2-1. Στο τέταρτο αν και η διαφορά έφτασε στο +6 υπέρ του ΑΟ Θήρας, οι γηπεδούχες κατάφεραν να την ροκανίσουν, με την Μερτέκη στο τέλος να σημειώνει τρεις συνεχόμενους άσους από τη θέση του σερβίς κάνοντας το 25-23 και δίνοντας τη χαριστική βολή στη Σαντορίνη.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σάββατο 9 Απριλίου, ώρα 15:30 στο ΔΑΠΠΟΣ, στον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Οι δηλώσεις των προπονητών:
Δημήτρης Καζάζης: «Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε 2-0 σετ. Ωστόσο, μετά χαλαρώσαμε και η Σαντορίνη έφτασε μια ανάσα από το να οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ. Παρόλα αυτά το θετικό είναι ότι καταφέραμε να αντιδράσουμε στο τέλος με τη Μερτέκη και φτάσαμε στη νίκη και στο πρώτο βήμα στα πλέι οφ, που ήταν ζητούμενο».

Απόστολος Οικονόμου: «Στο πρώτο δεν υπήρχαμε στο παιχνίδι, κάναμε πάρα πολλά λάθη, ενώ στο δεύτερο σετ μέχρι το 20-20 πηγαίναμε καλά αλλά «χαρίσαμε» το σετ στον Παναθηναϊκό. Στο τρίτο σετ, μπήκαμε καλύτερα και μειώσαμε αλλά και πάλι στο τέταρτο ενώ ήμασταν μπροστά με 23-21 δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στο τέλος για οδηγήσουμε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Από εκεί και πέρα, συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, κρατάμε ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί από το δεύτερο σετ και το Σάββατο θέλουμε στη Σαντορίνη με τη βοήθεια του κόσμου να ισοφαρίσουμε σε 1-1 και να ξανάρθουμε στην Κυψέλη. Το ματς αυτό τελείωσε. Το ξεχνάμε και κοιτάμε το επόμενο».

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πανναξιακού με 3-0 σετ (25-16, 25-17, 25-13).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη