Παναθηναϊκός – ΑΟ Θήρας το Σάββατο στην Αθήνα

Μετά από την μικρή ανάπαυλα λόγω Final 4 του κυπέλλου, οι αγώνες της A1 συνεχίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο, βάζοντας μάλιστα τις ομάδες στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Για την 20η αγωνιστική, το Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 15:00, ο ΑΟ Θήρας θα έρθει αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου (Ευελπίδων 2, Κυψέλη). Ο αγώνας αναμένεται δύσκολος, οπότε η υποστήριξη των φίλων του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Στόχος της ομάδας κατά τον προπονητή της κ. Απόστολο Οικονόμου είναι η όσο πιο γρήγορη εξασφάλιση, βαθμολογικά, μιας θέσης στην τετράδα, στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.“Το Σάββατο θα προσπαθήσουμε για ακόμη μια φορά να ειμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιον ή κάποιους βαθμούς από αυτό το ματς”, δήλωσε στο ατλαντίς ο κος Οικόνομου.

Στον πάγκο των πρασίνων θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο νέος προπονητής τους κ. Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μετά το Final 4 του κυπέλλου και την λύση της συνεργασίας μεταξύ Παναθηναϊκού και του κ. Νίκου Ρούσση. Θυμίζουμε ότι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στα μέσα Φεβρουαρίου για τα προημιτελικά του κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό να νικά τότε με 3-2 και να παίρνει την πρόκριση για το Final 4.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Πανναξιακός θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, το Ρέθυμνο που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό θα υποδεχτεί την Ηλιούπολη, ο Αίας Ευόσμου τον Άρη, η ΑΕΚ τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και ο Πορφύρας το Μαρκόπουλο (σε αγώνα που θα γίνει την Τρίτη 15/3).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη