Πανελλαδικές εξετάσεις 2023: Οι επιδόσεις των μαθητών της Σαντορίνης

Mετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης την περασμένη εβδομάδα, η Σαντορίνη μετρά φέτος 91 νέους φοιτητές.

Το Γενικό Λύκειο Θήρας είχε 64 επιτυχόντες, σημειώνοντας ποσοστό επιτυχίας 68%. Ανάμεσα στις σχολές επιτυχίας είδαμε Νομική Αθήνας και Κομοτηνής, Φυσικό Πάτρας, Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας στην Αθήνα, Ναυτιλιακών Σπουδών στον Πειραιά, αλλά και πολλές σχολές σχετικές με πληροφορική και με τουριστικά επαγγέλματα. Δείτε τις σχολές επιτυχίας των μαθητών του ΓΕΛ εδώ.

Το Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας είχε φέτος 26 επιτυχόντες. Ανάμεσα στις σχολές επιτυχίας είναι Πολιτικών Μηχανικών στην Αθήνα, Μηχανολόγων Μηχανικών σε Αθήνα και Πάτρα, Γεωλογίας σε Αθήνα και Πάτρα, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής σε Αθήνα και Ηράκλειο, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Αθήνα κ.ά. Κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά τις σχολές επιτυχίας των μαθητών του ΕΠΑΛ.

Από το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας την εισαγωγή του σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πέτυχε ο ένας από τους δύο συμμετέχοντες στις εξετάσεις. Συγκεκριμένα, πέρασε στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα ονόματα των εισακτέων δεν ανακοινώνονται ούτε στις λίστες επιτυχόντων που αναρτήθηκαν στα σχολεία.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη