Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Οι επιδόσεις των μαθητών της Σαντορίνης

Mετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης την περασμένη εβδομάδα, η Σαντορίνη μετρά φέτος 67 νέους φοιτητές.

Το Γενικό Λύκειο Θήρας είχε 49 επιτυχόντες, σημειώνοντας ποσοστό επιτυχίας 77%. Ανάμεσα στις σχολές επιτυχίας είδαμε Νομική Θεσσαλονίκης και Κομοτηνής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΕΜΠ, Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας, Φαρμακευτική Πάτρας, αλλά και σχολές σχετικές με τουριστικά επαγγέλματα. Δείτε τις σχολές επιτυχίας των μαθητών του ΓΕΛ εδώ.

Το Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας είχε φέτος 15 επιτυχόντες από τους 43 που έδωσαν εξετάσεις (ποσοστό επιτυχίας 34,88%). Ανάμεσα στις σχολές επιτυχίας είναι Πολιτικών Μηχανικών σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, Οικονομικών Επιστημών σε Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο, Πληροφορικής σε Αθήνα και Λαμία κ.ά. Κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά τις σχολές επιτυχίας των μαθητών του ΕΠΑΛ.

Από το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πέτυχαν οι τρεις από τους τέσσερις συμμετέχοντες στις εξετάσεις. Αναλυτικά οι σχολές επιτυχίας των μαθητών του Εσπερινού ΕΠΑΛ Θήρας είναι διαθέσιμες εδώ.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα ονόματα των εισακτέων δεν ανακοινώνονται ούτε στις λίστες επιτυχόντων που αναρτήθηκαν στα σχολεία.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη