20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Πανευρωπαϊκές διακρίσεις για τον Άγγελο Καραμολέγκο στη χειροπάλη

Share

Με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης (μπρα ντε φερ) ο 18χρονος αθλητής από τη Σαντορίνη Άγγελος Καραμολέγκος.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος έγιναν στη Φινλανδία στις 17-21 Μαΐου. Ο Άγγελος ανέβηκε δύο φορές (για δεξί και αριστερό χέρι) στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία U21 στα 63 κιλά, ενώ στην κατηγορία Seniors κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Με τις επιδόσεις του κατάφερε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη συλλογή μεταλλίων της εθνικής μας ομάδας, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ομαδικό της ηλικιακής κατηγορίας των Juniors (U15, U18 και U21).

Επόμενος στόχος για τον Άγγελο, ο οποίος προπονείται μόνος του στη Σαντορίνη, είναι η συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει το φθινόπωρο στη Μαλαισία.

Σε μήνυμά τους ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και το ΔΣ του Οργανισμού συγχαίρουν τον νεαρό αθλητή από τη Σαντορίνη για τις επιτυχίες του, αλλά και όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη της αποστολής για την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη