17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κύπελλο: Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας για το τελευταίο εισιτήριο του Final-4

Share

Οι δύο εκπρόσωποι του κυκλαδικού βόλεϊ γυναικών, Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας έρχονται αντιμέτωποι την Τετάρτη 23/2 σε έναν νοκ άουτ αγώνα για το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού βόλεϊ που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 11-12 Μαρτίου.

Ο Πανναξιακός, που διεκδικεί την 6η του συμμετοχή σε Final 4, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στην έδρα των Αμαζόνων που του επέτρεψε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο ΑΟ Θήρας, περσινός φιναλίστ του τελικού, ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό παραμένοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Πάτρικ Φόγκελ και Κώστας Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, με τις δύο ομάδες των Κυκλάδων να έχουν τη δική τους προϊστορία στο θεσμό.
Συνολικά σε τρεις αναμετρήσεις ο Πανναξιακός έχει μία νίκη (το 2017 νίκησε με 3-0 εντός έδρας στον προημιτελικό), ενώ ο ΑΟ Θήρας έχει κερδίσει τις δύο επόμενες αναμετρήσεις (3-2 στον ημιτελικό θρίλερ στο Final 4 των Σερρών το 2019 και επίσης με 3-2 στον προημιτελικό του 2020).

Στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών έχουν προκριθεί ήδη Παναθηναϊκός, Θέτις Βούλας και Ηλυσιακός, ενώ η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/2 και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη