Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας στη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Το εμπόδιο του Πανναξιακού καλείται να ξεπεράσει ο ΑΟ Θήρας για να εξασφαλίσει μια θέση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών.

Όπως προέκυψε από την κλήρωση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (31/1) το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες την Τετάρτη 9/2 σε νοκ άουτ αγώνα που θα γίνει στη Νάξο.

Για να βρεθούν στη φάση των 8, ο μεν ΑΟ Θήρας απέκλεισε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, ενώ ο Πανναξιακός απέκλεισε το Μαρκόπουλο.

“Είναι γνωστό ότι για μας το Κύπελλο Ελλάδας είναι ένας από τους φετινούς μας σημαντικούς στόχους. Το παιχνίδι με τον Πανναξιακό είναι ένας προημιτελικός, ένας μονός αγώνας, που σε βάζει στο final 4 και είμαστε αποφασισμένοι να πάμε στη Νάξο για να πάρουμε την πρόκριση. Προφανώς είναι ένα κυκλαδίτικο ντέρμπι με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό και ασφαλώς δεν έχουν καμία σημασία οι δύο φετινές νίκες που έχουμε πετύχει σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος, αφού ο κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία και βαρύτητα”, δήλωσε αμέσως μετά την κλήρωση ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, Κώστας Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως προς το παρόν η ομάδα επικεντρώνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στο Μαρκόπουλο, για την 20η αγωνιστική της Volleyleague.

Η κλήρωση για τη φάση των 8 έβγαλε και έναν “πρόωρο τελικό” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δύο από τις πιο δυνατές ομάδες φέτος. Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των 8 είναι:

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ
ΑΠΣ Αίας – Ηλυσιακός ΑΟ
ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Λαμίας 2013
Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Θήρας


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη