ΠΑΟ – ΑΟ Θήρας το Σάββατο στην Αθήνα

Με τον Παναθηναϊκό θα έρθει αντιμέτωπος στην Αθήνα το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ο ΑΟ Θήρας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ (Μάρκου Μουσούρου 70, Παγκράτι) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 3.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα με πέντε νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς. Ακολουθούν ο Ολυμπιακός με 13, ο Πανναξιακός με 12 και ο ΑΟ Θήρας με 11.

Ο αγώνας αναμένεται δύσκολος, ωστόσο οι αθλήτριες της Σαντορίνης έχουν αποδείξει ότι όταν πιάνουν το μέγιστο της απόδοσής τους μπορούν να πετύχουν το καλύτερο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει επίσης το ντέρμπυ μεταξύ Πανναξιακού και Ολυμπιακού στη Νάξο. Ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα έχουν και οι αγώνες του Άρη με τον Αίαντα Ευόσμου και των Μακεδόνων με το Μαρκόπουλο, καθώς οι τρεις ομάδες πλην του Αίαντα, ακολουθούν τον ΑΟ Θήρας με 8 βαθμούς έκαστη. Τέλος, η Θέτιδα Βούλας υποδέχεται την Ελπίδα Αμπελοκήπων και η Ηλιούπολη την ΑΕΚ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη