16.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ-ΑΟ Θήρας με το βλέμμα στο Final 4 του Κυπέλλου

Share

Ο δρόμος για την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος για τον ΑΟ Θήρας περνάει από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί η ομάδα της Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη 13/3 τον ΠΑΟΚ για τη φάση των 8. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, στο κλειστό της Μίκρας και θα είναι νοκ άουτ, με τον νικητή να εξασφαλίζει το εισιτήριο για το Final 4 του θεσμού που θα φιλοξενηθεί στις 6-7 Απριλίου, στην πόλη των Σερρών.

Η ομάδα της Σαντορίνης, το 2018 προκρίθηκε για πρώτη φορά στην τετράδα της διοργάνωσης, την οποία και φιλοξένησε με επιτυχία στο νησί. Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς με μοναδική απουσία αυτή της Εμμανουηλίδου θα διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, ο οποίος από την πλευρά του αγωνίζεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται φέτος στην Pre League και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, μετρώντας 18 νίκες σε 19 αγώνες. Για να βρεθεί στην φάση των 8 του Κυπέλλου, απέκλεισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τον Πορφύρα. Ο ΑΟ Θήρας, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Volleyleague, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 17 νίκες σε 19 αγώνες, ενώ στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου απέκλεισε τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης που θα γίνουν επίσης στις 13/3 είναι:

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Πανναξιακός – Άρης
Ολυμπιακός – Θέτιδα Βούλας

Οι νικητές παίρνουν το εισιτήριο για το Final 4. Η κλήρωση για τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης θα γίνει την Πέμπτη 14/3 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη