Παράταση προθεσμίας επενδυτών για το ΕΣΠΑ

perifereia_el_160x160Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι χορηγήθηκε παράταση προθεσμίας για τους επενδυτές που εντάχθηκαν υπό προϋποθέσεις στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013».

Συγκεκριμένα, παρατείνεται έως τις 20 Μαρτίου η προθεσμία κάλυψης των προϋποθέσεων για τους επενδυτές που εντάχθηκαν υπό προϋποθέσεις στο πρόγραμμα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ένταξή τους σε αυτό.

Επίσης, αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, με ημερομηνία 11/02/2014 ο Επικαιροποιημένος οδηγός Υλοποίησης έργων Δικαιούχων (3η έκδοση), Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και Έντυπο αίτησης τελικής επαλήθευσης (Ολοκλήρωση έργου).

Υπενθυμίζεται ότι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει καθημερινά τους ενδιαφερόμενους Επενδυτές, τόσο μέσα από την Ιστοσελίδα της (Ενότητα Β: ΑΡΧΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ), όσο και από τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Επενδυτών, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, στη Σύρο και στη Ρόδο και παρέχουν κάθε σχετική με Ιδιωτικές Επενδύσεις Πληροφόρηση:
μέσω τηλεφώνου στα 2281098810 (Σύρο) και 2241025852 (Ρόδο) και
μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων: grependyton@1730.syzefxis.gov.gr και investors.dod@pnai.gov.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη